BGN erkende opleidingen en nascholingen


Opleiding BGN Gewichtsconsulent / Voedingsspecialist
Wij verzorgen al vele jaren de opleiding tot BGN erkend Gewichtsconsulent, die wij ook wel Voedingsspecialist noemen. In deze opleiding behandelen wij naast voeding, ook kennis en vaardigheden op het gebied van beweging, coaching en het voeren van je eigen praktijk.
Onze docenten zijn zelf al vele jaren actief als voedingsspecialist met een eigen praktijk. 

Met het diploma van Opleidingen 2000 kun je je dan ook aansluiten bij de BGN en kunnen je adviezen vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars

Specialisaties
Als BGN erkend Gewichtsconsulent kun je je verder specialiseren op 2 gebieden:

Ook deze 2 specialisaties worden door ons aangeboden. Met deze diploma's krijg je een extra vermelding op het online register van de BGN en tellen deze opleidingen tevens mee voor de accreditatiepunten die je nodig hebt om in het register te kunnen blijven.

Nascholingen
Als BGN erkend Gewichtsconsulent ben je verplicht jezelf bij te blijven scholen. Dat kan met de onderstaande opleidingen:


Brochure voor Gewichtsconsulenten

Speciaal voor Gewichtsconsulenten hebben wij een brochure met daarin de opleidingen waarvan wij denken dat deze van belang zijn voor het beroep van de Gewichtsconsulent. Er wordt specifiek per opleiding toegelicht wat het voor jou kan betekenen.
Vraag hier de studiegids aan.

 

Erkenningen